Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Csordás Ákos: megváltozik az emberek véleménye

Csordás Ákos a koncertjein mindig igyekszik már az első pillanatban megteremteni a jó hangulatot. Az X-Faktor egykori versenyzője szerint így lehet a legjobban megragadni a közönséget.

Minden koncertemen, fellépésemen jók a visszajelzések. Odajönnek autogramot kérni, fotózkodni. Nem könnyű megtalálni azt az irányvonalat, ami éppen az aktuális közönségnek a kedvence, a favoritja, de azt hiszem, ha közvetlen az ember, és nincs meg az előadó és közönség közötti szakadék, akkor úgy érzem, hogy sikeres lehet egy énekes. Akkor nem azt mondják egy fellépésre, hogy jó, lement a koncert, szép volt, jó volt, aztán elment, hanem odajönnek, beszélgetünk. Tehát amikor közvetlen vagyok, akkor azt érzem, hogy megváltozik az emberek véleménye. Próbálom a közönségemet minél előbb felpörgetni, sztorizgatok, elmondok egy-két dolgot az éppen aktuális kis magánéletemről. Úgy próbáltam összerakni a repertoárt, hogy legyen benne magyar és külföldi dal és akkor mindenki megtalálja a maga kedvencét - meséli Csordás Ákos.

Forrás:  Sztárklikk