Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Gundel Takács Gábor: máig sajnálom

Gundel Takács Gábor a június 12-én kezdődő világbajnokság kedvéért egy hónapra visszatér "eredeti" szakmájához, a sportközvetítésekhez.

Az MTVA népszerű műsorvezető-riporterének van néhány emlékezetes meccs-közvetítése.

A 2008-as torna német-török meccse remek, izgalmas csata volt, lelkesen közvetítettem a végül 3-2-re végződő találkozót Bázelből. Ám egy óriási vihar miatt, csak fél órán keresztül hallhatták itthon a hangomat, úgyhogy egy órácskát magamnak kommentáltam csupán. Máig sajnálom - mondja Gundel Takács Gábor, aki nem problémázik amiatt, hogy a vébé előtt eléggé aggasztó hírek érkeztek Brazíliából közbiztonságról, tüntetésekről, közlekedési krachról.

Minden nagy sportesemény előtt jönnek a rémhírek, aztán az esetek többségében gond nélkül lezajlik a vébé vagy az olimpia. Én most csupán egy dologtól tartok. Nagyok a távolságok, sűrű a program, és többször is közvetíteni kell a helyszínre érkezés napján, majd rögtön továbbutazni. Járatkimaradás, rossz időjárás vagy más miatt a váltás Európában zökkenőmentesebben megoldható. Egy kicsit talán komplikáltabb lesz ez Dél-Amerikában - vélekedik Gundel Takács Gábor, aki mellett hárman közvetítenek a világbajnokságról: Mezei Dániel, P. Fülöp Gábor és Menczer Tamás. Összesen százhatvanezer kilométert utaznak, és kilencvennégyszer kell repülőre ülniük a vb városaiban.

Forrás: Sztárklikk