Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Kiderült, ki veszi át Geszti Péter helyét

Malek Miklós után ismét egy olyan magyar zenész-producer ül az X-Faktor mentori székébe, aki az Egyesült Államokban ért el kimagasló sikereket. Little G. Weevil tíz éve költözött ki a tengeren túlra, ahol nagyon hamar befutott zenész lett.

Vége a hónapok óta tartó találgatásoknak. Kiderült, hogy a 2014-es szériában kik foglalhatják majd el a mentori széket. A tavalyi csapatból hárman: Alföldi Róbert, Szikora Róbert és Tóth Gabi továbbra is gondját viselik majd a fiatal tehetségeknek.

A legfontosabb változás az idei szériában az, hogy Geszti Péter helyét Little G. Weevil zenész-producer veszi át, aki 2004 óta az Egyesült Államokban él. Merte követni az álmait és kilencévnyi kemény munka után 2013-ban megnyerte a Memphisben rendezett nemzetközi blues-fesztivált. Ennek köszönhetően nemcsak kívülről, hanem belülről is jól ismeri a tehetségkutatók világát.

"Annak ellenére, hogy már húsz éve ezt csinálom és tizenhat országban játszottam, egy ilyen versenyen való indulás ott is, meg itt is sokat segíthet. Az ember együtt érez az indulókkal, nagyon jól tudja, hogy miért vannak ott, mit szeretnének elérni, mennyire izgulnak" - mondja a zenész-producer, aki most több időt fog itthon tölteni, zenei karrierjét természetesen nem szorítja háttérbe, és lesznek időszakok, amikor ingázni fog a két kontinens között.

"Az elmúlt két évben elég sokat dolgoztam kint, két lemezt is kiadtam, sokat koncerteztem, úgyhogy ebben az évben pihi lett volna lemezkiadás szempontjából, de azért az itthon tartózkodás alatt is fogok koncertezni itthon is meg külföldön is" - hangsúlyozza Little G. Weevil.

Forrás: Sztárklikk