Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Egy vad buli után megerőszakolták a sztárt

A nagy sikerű Csajok című sorozat írója, rendezője és főszereplője, Lena Dunham nemrégen őszintén vallott egy főiskolai traumájáról. Elmondása szerint egy durván sikerült buli után megerőszakolták, és sokáig nem is volt tisztában azzal, hogy mi történt vele.

Állítása szerint a borzasztó eset után teljesen kivonta magát a közösségi életből, nem bulizik, és nem iszik nagy mennyiségben alkoholt.

"Csak pár embernek mondtam el, azért húzom ki magam mindenből, hogy ne történhessen meg velem ez még egyszer. Fizikailag és érzelmileg is fájdalmas élmény volt, és nagyon sok ideig tartott, amíg sikerült lecsillapodnom és megbékélnem" - mesélte a színésznő majd hozzátette: egy barátnőjének köszönheti, hogy végül sikerült feldolgoznia azt, ami vele történt.

"Amikor elárultam a legjobb barátnőmnek, mi történt velem, ő használta először azt a kifejezést, hogy engem 'megerőszakoltak'. Először azt gondoltam, hogy drámakirálynő módjára túlspilázza a dolgot. Később azonban be kellett ismernem, tényleg ez történt. Szerencsém volt, hogy valaki be tudta azonosítani a fájdalmamat" - mondta Lena Dunham, a Csajok című sorozat forgatókönyvírója, rendezője és főszereplője.

Forrás: Stop.hu

Nincsenek megjegyzések