Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Zámbó Krisztián: kiveszekedtük magunkat

Zámbó Krisztián és párja, Takács Zsuzsi mozgalmas év elé néznek: a lagzira és első gyermekük érkezésére is felkészültek. Az Édes Életből ismert párok közül többen szakítottak, ám ők jól bírták a kamera előtti szereplést.

"Minket szerencsére jobban összekovácsolt a szereplés, mert ki tudtuk élni magunkat a műsorban. Napközben a kamerák előtt kiveszekedtük magunkat, estére pedig szent volt a béke. Amúgy sem vagyunk haragtartók: összekapunk, aztán öt perc múlva már imádjuk egymást. De lehet, hogy néha jobb lenne egy picit tovább haragban maradni, és tanulni belőle, hogy ne veszekedjünk olyan sokat. Ezt leszámítva nagyon harmonikus a kapcsolatunk. Már négy éve együtt vagyunk" - meséli Zámbó Krisztián párja, aki szülni szeretne a jövő évben.

"De előtte esküvőt szeretnénk: szépen sorjában haladunk a lépésekkel. Krisztián is nagyon vágyik már a családalapításra, és egyre többször szóba hozza a témát. De hogy milyen lesz életünk nagy napja, abba nem nagyon lesz beleszólása, mert én ezt már kislánykoromban pontról pontra megterveztem: helyszín, ruha, menüsor" - hangsúlyozza Takács Zsuzsi, akinek az édesanyja már sajnos nem lehet ott a nagy napon, két évvel ezelőtt meghalt.

"Amikor anyu elment, Krisztián volt a legnagyobb támaszom, ezzel is bizonyította, hogy mindenben számíthatok rá. Ő az édesapját veszítette el, így pontosan tudta, mit élek át. Megértette velem, hogy anya most is itt van körülöttem. Így tudtam túlélni a tragédiát" - mondja Zsuzsi.

Forrás: Stop.hu

Nincsenek megjegyzések