Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Oliver Stone kiszivárogtatott

Az Oscar-díjas Oliver Stone jelenleg is forgatja az Edward Snowden-filmjét, amiben Joseph Gordon-Levitt alakítja majd a szivárogtatót - meg is érkezett az első kép a filmből - írja a hvg.


A Tőzsdecápák, A szakasz és a Született július 4-én háromszoros Oscar-díjas rendezője, Oliver Stone nem tud leállni az életrajzi filmekkel: a kilencvenes években csinált már filmet Jim Morrisonékról (The Doors), majd két elnökről is (JFK, Nixon), az ezredforduló után viszont már kétszer is nagyot bukott hasonló próbálkozásaival, először a Nagy Sándor, a hódítóval, aztán a Bush-filmjével (W.).

Miután az idei Oscar-gálán a legjobb dokumentumfilm kategóriában a Citizenfour című Snowden-sztori nyert, csak idő kérdése volt, hogy mikor és ki által láthatjuk a moziverziót - végül Stone vitte a projektet. A főszerepben Joseph Gordon-Levitt (500 nap nyár, Eredet, Looper) lesz látható, de a további szerepekben is olyan nevek tűnnek majd fel, mint Shailene Woodley (A beavatott, Csillagainkban a hiba), Tom Wilkinson (Michael Clayton, Selma), az Oscar-díjas Melissa Leo (The Fighter), Scott Eastwood (Clint Eastwood fia) vagy épp Nicolas Cage.

Az egyszerűen Snowden címre keresztelt alkotás amerikai premierje 2015. december 25-én lesz.

Nincsenek megjegyzések