Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Az arcápolás otthoni trükkjei

Nem mindig a multik szépségápolásról szóló, specifikus polcain van a megoldás az önápolás megfelelő minőségének eléréséhez, sőt! Az otthon is elkészíthető kozmetikai szerek sok esetben biztonságosabbnak bizonyulnak.


Nem egy - két önmagával törődni vágyó emberrel fordul elő, hogy a különböző vegyszerekkel agyon dúsított termékektől nem azt kapja, amit elvár, vagy egyes esetekben pont az ellentét.

Van néhány csodaszer, mely otthon is elkészíthető, mint a saját bőrtípusra készített pakolás. Fontos, hogy az alapanyagokat nem a boltokból kell, és szabad beszerezni, mert a rostos üditők, és gyümölcsök is tele vannak tartósítószerrel.

A legideálisabb biogyümölcsből - és zöldségből készíteni az otthoni szépség - koktélokat.

A pakolás saját igények szerint összeállítható, könnyebben tesztelhető a hatása, és az alapanyagok is frissen kerülnek a bőrrel érintkezésbe.

Nem szívódhatnak fel káros anyagok, mert konzerválóanyag - mentes lesz a készítmény. Óvatosnak kell lenni a savasabb gyümölcsökkel, mint a citrom, paradicsom, és meggy. Az eper, és a kivi ilyen esetben allergiás tüneteket válthatnak ki.

A tejtermékek, mint túró, tejszín, vagy joghurt is alkalmasak maszk készítéshez, nyugtató hatású, és a vízhiányos bőrnek nagyon jót tesz. Belekeverhető sárgadinnye, narancs, vagy sárgabarack, és uborka is.
A tormás tejfölös pakolás hámlasztó és frissítő hatással bír. A citrompakolás lehámlasztja a felső hámsejteket, és halványít. A joghurtos - citromleves pakolás tisztítja a tág pórusokat, és csökkenti a faggyúmirigyek működését. Az almás - habos maszk megtisztítja az arcbőrt.

A vörösboros összehúzó pakolás zsíros bőrre ajánlott. A tejszínhabos hidratál, és a kiszáradt bőrt ápolja. A sárgarépás - joghurtos - olívaolajas pakolástól friss, üde és selymes tapintású lesz az arc. A citromos tojáshabos pakolástól pedig ragyogó és friss lesz a bőr.

Luxuskényeztetés a csokoládé, de a kakaó segíti a sejtregenerációt. Rendkívül látványosan javítja az arcbőrt, biztosítja az ásványi anyagok utánpótlást, revitalizál, hidratálja a bőrt, és még mosolyra fakasztó boldogsághormont is termel, ami elmaradhatatlan része a szépség megnyilvánulásának.

Nincsenek megjegyzések