Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Tom Hanks partnereként forgat Gianni

Világsztárokkal filmezett együtt az olasz étterem-tulajdonos, Gianni Annoni. Tom Hanks és Felicity Jones oldalán láthatjuk majd viszont a mozikban.


Akciójelenetekben mutathatja meg tehetségét Gianni, ugyanis beválogatták a hazánkban forgó Inferno című film szereplőgárdájába.

A nagy dumás olasz étterem-tulajdonos már több forgatáson túl van, és a Bors úgy tudja, eddig meg vannak elégedve a munkájával.

– Egy olasz biztonsági főnököt alakít, eddig jól vette az akadályokat, ahhoz képest, hogy nem képzett színész, de nehéz forgatási napok állnak a hátunk mögött – tudtuk meg egy stábtagtól.

A választás azért eshetett Giannira, mert a film – bár Magyarországon veszik fel – a történet szerint Firenzében játszódik, az üzletember pedig anyanyelvi szinten beszél olaszul.

– Jó karakternek is bizonyult, ráadásul nagyon jól beszél olaszul, ami a legnagyobb előnyt jelentette a válogatáson – tette hozzá informátorunk, akitől azt is megtudtuk, Gianni Tom Hanksszel és a női főszereplővel, Felicity Jonesszal is forgatott közös jelenetet.

A Bors természetesen megkereste a feltörekvő színészt is, akit éppen forgatáson értünk utol telefonon.

– Igen, valóban szerepelek én is az Infernóban, de többet nem árulhatok el a szerződésem miatt – erősítette meg a Borsnak a szerepéről szóló hírt Gianni, és tartja is magát, nem beszél a szerepről, de azt nem tudta megállni, hogy néhány képet közzé ne tegyen a forgatásról.

Nincsenek megjegyzések