Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Megtörte a csendet: Családi drámáról vallott Muri Enikő édesanyja!

Aki látta a tegnapi Sztárban Sztárt, hallhatta, hogy Enikő nagy-nagy izgalommal és átáléssel kimondottan édesanyjának énekelte az egyik dalt.
Muri Enikő tegnap óriásit énekelt, amikor Beyonce lírai dalát adta elő. Akkor elmondta, hogy édesanyjának énekli ezt a dalt, de senki nem tudta, miért milyen komoly drámák zajlottak az énekesnő családjában.

Fájdalmas emlékek törtek felszínre benne, mert abban az időben hallgatta az amerikai sztár dalait, amikor édesanyjával haragban voltak.

– Nagyon meghatódtam, nagyon tetszett a dal!

Valóban rengeteg problémánk volt, amikor Enikő diáklány volt.

Mostanra már minden a legnagyobb rendben van közöttünk – mondta a Ripostnak Enikő édesanyja, aki könnyes szemmel nézte végig lánya éneklését. Azt is elmondta, hogy kemény viták mérgezték meg akkoriban a kapcsolatukat.

– Amikor évekkel ezelőtt elköltözött Budapestre, akkor rendeződött a viszonyunk. Onnantól kezdve kevesebbet láttuk egymást, ez megerősítette a kapcsolatunkat.

Ma bármilyen apró kis problémája van, azonnal felhív, elfogadja a tanácsaimat. Váratlanul ért, hogy a lányom megemlített engem ebben a műsorban, még most is megkönnyezem"

Nincsenek megjegyzések