Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Vajon szexeltek-e? Kitudódott Jennifer Aniston és Brad Pitt titkos találkája

Állítólag biztonsági kamerák is rögzítették, hogy együtt érkeznek a belvárosi hotelbe.

Pár héttel azelőtt, hogy Angeline Jolie beadta volna a válási papírokat, Jennifer Aniston és Brad Pitt találkozott egymással egy New York-i szállodában 
– jutott szerdán a Radaronline tudomására.

Az oldalnak nyilatkozó bennfentes szerint, Jen egy szerelmi háromszög közepén találta magát, mivel még annyi évvel válásuk után is igen erős érzelmeket táplál volt férje iránt, talán még intenzívebbeket, mint jelenlegi férje, Justin Theroux iránt.
Az egykori sztárpár állítólag Gansevoort Hotel egyik lakosztályában beszélgetett hosszasan, melyre a lap egy másik forrásának bizonyítéka is van, mivel a szálloda biztonsági felvételein látszik, ahogy inkognitóban besurrannak az épületbe.

Aniston egyik ismerőse is utalt arra, hogy a színésznő örül annak, hogy egykori szerelme és felesége válik, hiszen mindig is reménykedett benne, hogy az élet újabb esélyt ad nekik.

Mivel a napokban, Aniston férje, Justin áradozott kiegyensúlyozott és boldog házasságáról Jennel, így érdemes lehet az információt fenntartásokkal kezelni.

Nincsenek megjegyzések