Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Aggódik a modell, súlyos beteg Bódi Sylvi cicája

Bódi Sylvi szomorú, végeredményében mégis pozitív történetet osztott meg közösségi oldalán. Zsombi cicájáról kiderült, hogy megvakult, ám szerencsére az orvosok tudtak rajta segíteni.
– Egy játék alkalmával feltűnt, hogy Zsombi nem lát rendesen. A vizsgálatok során kiderült, hogy sajnos szemének jelentős része a folyamatos magas szemnyomásnak köszönhetően károsult, így a látása is nagyon megromlott, szinte alig lát és ez annak az oxigénhiányos állapotnak tudható be, ami itt a hónapok során alakult ki. 

Sajnos valószínű, hogy az a gyulladás van a dolog hátterében, amivel már közel két éve küzdünk. Sajnos a látását már nem lehet visszaállítani... Mert azok a látóidegek, amelyek elhaltak, azok elhaltak... 

De segített rajta a műtét, hiszen már rögtön utána teljesen normális lett a szemnyomás értéke!! Azaz nincs olyan érzése a kis drágának, mintha nyomnák befelé a szemét, és így az ezzel járó fejfájás is el fog múlni, és 2 nap múlva már teljesen jól lesz. A lényeg, hogy a látása nem romlik tovább – írta a modell a közösségi oldalán.

Nincsenek megjegyzések