Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Mi történt? Hetek óta dobozok között él Bangó Margit

Végre birtokba vehette álmai otthonát Bangó Margit! A művésznő kipakolt kispesti otthonából, s áttette székhelyét új, gyáli kertes házába, ahol dédunokájával, Tinával él majd együtt. A költözés simán ment, de a pakolás nagy kihívást jelent számára.
– Még most dobozolunk ki. A költözés három napot vett igénybe, de a dobozokból már hetek óta pakolunk ki, most közöttük élünk – kezdte nevetve a Blikknek a fáradt énekesnő, aki még nem pihenhet.

– Rengeteg feladat van még a ház körül, festeni kell, és be is kell keríteni, mert most csak egy régi drótkerítés van. Kis Tinám a fő segítségem ebben, nagy Tinám pedig az ügyintézőm, amit én nem tudok elintézni, abban ő segít. Különben ma már létrára is álltam, annyira belevetettem magam a pakolásba – mesélte Bangó, akinek nagy álma valósult meg a költözéssel.

– Vidéki lánynak születtem, és mindig arra vágytam, hogy idősebb koromban vidéki házban élhessek, ahol vannak fák, virágok és nyugalom honol. Ez a ház az én belsőmet tükrözi, nagyon boldog vagyok itt. A szomszédok is hihetetlen kedvesek. Kettesben lakunk Tinámmal, de a családból is mindig meglátogat valaki minket, és az unokámék, Tináék is csak pár percre laknak.

Bangó féltve óvja dédunokáját, még azt sem engedi, hogy biciklivel menjen az iskolába.

– Kis Tina egy kedves, segítőkész, okos, finomlelkű lány. Viszont a biciklizés nem az ő terepe, csetlik-botlik, ahányszor ráült a biciklire, mindig történt valami. Zuglóba jár iskolába, ami azért elég messze van, úgyhogy ha betölti a 17. életévét, megszerzi majd a jogosítványt. Maga a kis Tina mondta, hogy ő inkább a konyhában sportol, és a kertészkedésben is ügyes – nevetett a Kossuth-díjas énekesnő, akit nem zavar, ha smink nélkül látják szomszédai.

– Más a színpad és más az élet. A közönségnek mindig szépen felöltözöm, sminkben jelenek meg, de a hétköznapi életben erre nincs szükség. Vállalom úgy az arcomat, ahogy van.

Unokája háza adta az ihletet

Bangó Margit előző, kispesti házát a nézők már többször megcsodálhatták az Édes élet epizódjaiban. A 160 négyzetméteres ingatlantól azért vált meg az énekesnő, mert beleszeretett a mostani házába, amely Tina és Emilio új otthonához nagyon közel van. A házaspár háza különben karácsonyi ajándék volt a nagymamától. Az énekesnő eladta a család velencei nyaralóját annak érdekében, hogy Tináék megvalósíthassák ál­maik otthonát.

Nincsenek megjegyzések