Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Megszólalt Stohl András lánya: Meglepő dolgot mondott

Őszintén beszélt.
Még csak 24 éves Stohl Luca, de már határozott elképzelései vannak a gyerekvállalásról, és arról az időszakról is, amikor majd unokái lesznek! Luca négy éve él párkapcsolatban, de eldöntötte: 30 éves kora alatt mindenképp szeretne gyereket és nagy családot.

"Úgy élünk együtt, hogy az a terv, lesznek közös unokáink, akik együtt jönnek majd hozzánk, s együtt üljük körbe az asztalt. De egyelőre szuper harmóniában élünk kettesben" - mondta a Blikknek.

Luca már egy éve a FEM3 műsorvezetője, s sikeres táncművész is, azonban a sajtóban és a nézők szemében még mindig Stohl András lányaként említik.

"Nem tudok ennél többet dolgozni ez ellen, de azt sem tudom, hogy ez idővel változik-e. Pedig máshogy élek, mint ő, kevesebbet mutatok, kevesebbet adok ki a magánéletemből, és szerencsére sokkal kevesebb balhém van, amiért persze én is teszek. Boldog kapcsolatban élek évek óta, nincsenek olyan pontok az életemben, amelyek miatt címlapra kerülhetek. Csinálom a dolgom, és egyszer talán elérem, hogy Stohl Lucaként legyek nyilvántartva, nem Stohl András lányaként" – tette hozzá Stohl Luca.

Nincsenek megjegyzések