Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Nagy lépést kell megtennie Várkonyi Andreának. Elkerülhetetlen, hogy leüljenek, és átbeszéljék a dolgokat

Akkor is meg kell tenni, ha kínos a téma
A gyönyörű műsorvezető és párja, Bochkor Gábor kislánya, Nóri elmúlt tízéves, a kiskamaszkorba lépett, így nem csoda, hogy egyre felnőttesebb témák és felszínre kerülnek közöttük.

A szexualitás még tabu téma otthon. Nemrég kiderült, hogy Bochkor Gábor még nem szeretne válaszolni a miértekre ebben a témában, és inkább elkapcsolja a tévét, hogy ne lássa kislánya az erotikusabb jeleneteket. Ugyanakkor Andi tisztában van azzal, hogy hamarosan eljön a felvilágosítás ideje, kényes témáról is kell majd beszélgetniük Nórival, ezért már előre felkészül ezekre a beszélgetésekre.

– A szex szépen lassan beépül majd a beszélgetéseinkbe. Jelenleg még teljesen felesleges a tízéves lányomnak arról mesélnem, hogy lesz a gyerek, vagy miként zajlik a szülés. Ez a téma  nem is érdekli – meséli Andi a hot! magazinnak, és elárulta, hogy megvannak már előre a fejében azok a praktikák, amelyekkel könnyedén lehet felvenni a beszélgetés fonalát.

– Megvan  forgatókönyv a fejemben, így ha itt lesz az ideje, felkészítem Nórit a kamaszkkor változásaira. Számtalan statisztikai adat erősíti meg, hogyha a 12-13 éves gyerekeket még nem világosították fel otthon vagy az iskolában, akkor is tudnak már mindent, maximum, rosszul. A téma minden oldalról megérint, orvosként, pszichológusként, nőként és édesanyaként.

Nincsenek megjegyzések