Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Üzent az őt kritizálóknak Szinetár Dóra. Ezt írta ki a közösségi oldalára

Rengeteg szeretetet, de bántást is kapott
Két és fél hete született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Benjámin, akiről a születése után kiderült: enyhe Down-szindrómás. Dóra és férje, Makranczi Zalán egy gyönyörű hangvételú közleményben tudatták ezt a rajongóikkal, amiben azt is leírták: "borzalmasan büszkék a legkisebb gyönyörű kicsi babájukra is, és tudják, hogy jobb helyre nem is kerülhetett volna." Azóta a színésznő közösségi oldalát elárasztották a támogató üzenetek, ám néhány rosszindulatú megjegyzést is kapott. Most szintén a hivatalos oldalán reagál mindkét tábornak:

"Mindenkinek nagyon köszönjük a sok szép gondolatot, a kedvességet, és a ránk-gondolást! Sosem gondoltam volna, hogy ennyi szeretet képesek adni az emberek ismeretlenül is. Igazán nagyon-nagyon jól esik!!! Annak pedig, aki képes egy új kis élet születéséről bármi rosszat gondolni, vagy írni, biztos, hogy nagyon rossz napja lehetett, szaladjon gyorsan, és ölelje meg az Édesanyját!

Szép napsütéses hétvégét mindenkinek!" - írta Dóri.

Nincsenek megjegyzések