Breaking News

🔥 Puha, csokis gesztenyerúd sütés nélkül: egy pillanat alatt elfogy a tányérról


A sütés nélkül készülő gesztenyerudakat karácsonyra is elkészítheted.


Ha szívesen készítesz karácsonyra sütés nélkül készülő édességeket, próbáld ki ezeket a puha, csokis gesztenyerudakat is! A masszát elkészítés előtt néhány órával vedd ki a mélyhűtőből, hogy legyen ideje a hűtőben vagy szobahőmérsékleten felolvadni.

Hozzávalók 4 személyre
    25 dkg gesztenyemassza
    15 dkg vaj
    10 dkg porcukor
    10 dkg darált keksz
    1 teáskanál rumaroma
    15 dkg étcsoki a forgatáshoz

Elkészítés:
A puha vajat keverd habosra a cukorral. Add hozzá az áttört gesztenyemasszát, a rumaromát, és kanalanként annyi kekszmorzsát, hogy jól formázható masszát kapj. Gyúrd egyneműre. Formázz belőle rudakat, és tedd őket a hűtőbe néhány órára, hogy megdermedjenek.

A pihentetési idő végén a csokit gőz fölött olvaszd fel. Hempergesd meg benne a gesztenyerudakat, és várd meg, hogy a máz megdermedjen rajtuk.

Nincsenek megjegyzések