Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

7 dolog, amin nem érdemes spórolnod!

Irigykedve nézzük a sztárok outfitjeit, hiszen sokan nem engedhetjük meg magunknak, hogy milliókat költsünk egy-egy ruhadarabért.
Van azonban néhány olyan darab, amin az átlagemberként élőknek sem érdemes spórolni. Olyan dolgokra gondolok, melyek megvásárlása után egy percig sem érezzük azt, hogy feleslegesen adtuk ki rá a pénzt. Minden egyes alkalommal, amikor viseljük bearanyozzák a napjainkat és igényes megjelenést sugallnak rólunk.
Melyek ezek a holmik, melyekre érdemes egy kicsit többet is áldozni?


1. Fehérnemű
Aki úgy indul otthonról, hogy már reggel szexinek láthatta magát a tükörben, annak egész nap más a kisugárzása, mert egyszerűen csodálatos nőnek érzi magát. Ehhez nem kell mást tenni, mint megvenni a kiváló minőségű fehérneműt, melyben csinos, vonzó és formás vagy. Arra feltétlenül figyelj a választáskor, hogy ne csak szép, hanem kényelmes is legyen.

2. Farmer
A tökéletes farmer nadrág évekig szolgál Téged! Ha nem engedhetsz meg magadnak több nadrágot, akkor is jobb egy csinos, jó minőségű nadrág, mint sok olcsó, amiben se csinos nem vagy és minden emberen szembe jön veled az utcán. Gondold végig melyik a jobb? Pl. 15-30.000-ért akár évekig többször csinosan öltözni vagy 3.000-ért egyszer sem.

3. Óra
Az órán spórolni azért nem túl szerencsés, mert az olcsó órák sokkal feltűnőbbek. Egy jó órával még egy farmerben is és egy trikóban is jobban mutatsz. Persze fantasztikus, ha megengedheted magadnak, hogy sok szép és drága órád legyen, de ha csak egyre futja, akkor azt viseld méltósággal.
Egy szép óra akár családi örökség is lehet, hiszen az értéke nem csökken abban a pillanatban, ahogy kilépsz az üzletből, hanem nő.

4. Ékszer
Óvakodj a műanyag ékszerektől! Az ékszerre különösen igaz az „érték a mérték „ szlogen. Inkább legyen néhány minőségi, szép ékszered a ruháidhoz, mint tucatnyi bizsu.

5. Táska
A táskádat mindenhova magaddal viszed. Egy szép és jó minőségű bőr táska sokkal többet ér, mint 10 kevésbé jó minőségű, de ugyanakkor változatos. Manapság már nem fontos a táskát a cipőhöz venni, de arra ügyelj, hogy az összhang meglegyen a cipő és táska között. Praktikus megoldás - és olcsóbb - ha választasz a táskához egy szép övet. A táska fontos és meghatározó része a megjelenésnek, ezért érdemes rá kicsit jobban odafigyelni.

6. Cipő
Ki ne álmodna arról, hogy millió szép cipője van egy külön erre célra fenntartott helyiségben? Azonban amíg ezzel nem rendelkezel, addig is szerezz be jó minőségű, klasszikus stílusú, bőr cipőt, melyet szinte bármilyen alkalomhoz fel tudsz venni és mindig stílusos leszel. Hiszen a cipőd mindent elárul Rólad!

7. Illat
Inkább használj illat nélküli izzadásgátlót egy kellemes tusfürdő kíséretében, mint hogy kellemetlen szag lengje körül a környezeted. A jó parfümök palettája igen széles. Egy kisebb kiszerelésben is kapható minőségi illat kis mennyiségben is hosszan tartó kellemes élményt nyújt egész napra és nem csak Neked, hanem a környezetedben élőknek egyaránt. Találd meg az egyéniségednek megfelelő illatot és akár a védjegyed is lehet.

Nincsenek megjegyzések