Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

„Nehezen viseltük már a bezártságot” – Ezért csináltatott koronavírustesztet Bódi Csabi

Bódi Csabi és családja a koronavírus-járvány miatt valóban nem ment sehova, nehogy bármelyikőjük elkaphassa a betegséget, a zenész azonban már nagyon nehezen bírta a bezártságot, így a barátaival úgy döntöttek, koronavírustesztet csináltatnak, és ha minden rendben, találkoznak.

„Két hónapja csak a szüleinkkel találkoztunk, és csak bevásárolni mentünk el otthonról. Bevallom, egy kicsit nehezen viseltük már a bezártságot. Főleg azért, mert én társasági ember vagyok, világéletemben emberek között voltam. Persze, nagyon örülök, hogy most sok időt tölthetek a családommal is, de hiányoztak már a barátaim, ezért kitaláltuk, hogy elmegyünk horgászni” – mesélte a Ripostnak Csabi.

A család eddig is minden óvintézkedést megtett annak érdekében, hogy elkerüljék a betegséget, így a horgászat előtt mindenki csináltatott koronavírustesztet, amely azt is kimutatja, ha az illető már túl van a víruson. Az esetkocsiban történő szűrés eredménye mindössze 13 perc alatt meg is volt, ám az énekes nem felhőtlenül boldog.

„Negatív lett az eredménye mindenkinek, így nem kellett félnünk a horgászás alatt, hogy bármelyikünk megfertőzheti a másikat. (...) De őszinte leszek, lehet, jobban örültem volna annak, ha a teszt kimutatta volna, hogy már átestünk a betegségen” – mondta el Csabi.

Nincsenek megjegyzések