Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Indul a Megasztár 6 élő szakasza (a 12 döntős)

A zsűri döntése alapján kiderült, ki az a hat énekes vagy énekesnő, aki csatlakozhat az egy héttel korábban továbbjutott versenyzőkhöz és síkra szállhat a nézők szavazataiért. Több ezren vágtak neki a válogatóknak, mára azonban tucatnyian maradtak. Hét fiú és öt lány. Ők azok, akik közül idén tavasszal valakinek megvalósul az álma! Tizenketten vágnak neki a döntőnek, de a végén csak egyikük lehet Magyarország hangja. Hogy ki lesz ő, az mostantól csak a nézőkön múlik!

A péntek esti párbaj adás bővelkedett izgalmakban és nehéz döntésekben. Nagy Adrienn és Burger Ágnes nyitották az estét, akik nem könnyítették meg a zsűri dolgát. Bereczkiék végül Adriennek szavaztak bizalmat. A Nagy Kristóf "Bozont" és Eőry Viki párharcból a fiú került ki győztesen. A pityergő tinilányt Claudia vigasztalta.

A 12 döntős versenyző
Bihal Roland
Burgess Benjamin
Farkas-Jenser Balázs
Horváth István
Kullai Tímea
Nagy Adrienn
Nagy Kristóf "Bozont"
Radics Gigi
Réti Nóra
Szakos Andrea
Szűcs Ádám
Talán Attila

Cserpes Laura és Szakos Andrea közül is nehezen tudtak választani Bochkorék, végül a tiszavasvári lány, Andrea volt az, aki örülhetett. Sírva borult szülei nyakába.

A két nagy visszatérő, Radics Gigi és Csonka Andreas duettjét világszínvonalúnak nevezték a zsűritagok és fájó szívvel ugyan, de meghozták a döntésüket. Gigi így bekerült a legjobbak közé, míg Andreas elbúcsúzott.

Talán Attila és Klippel Dávid párharcában Attila bizonyult erősebbnek. Végül Bakos Bettina és Bihal Roland léptek a színpadra. Mester Tamásék úgy ítélték meg, Roland volt jobb ezen az estén.

Nincsenek megjegyzések