Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Ömlött a vér Justin Bieber szájából

Véresre vert arc, feldagadt száj, szakadt póló: nem épp az a látvány, amit Justin Bieberről eddig megszokhattunk. Láthatóan alaposan eltángálták a tinisztárt. Eddig Justin Biebert valahányszor láttuk, mindig makulátlan külsővel jelent meg, ártatlan tiniként lopta magát a lányok szívébe, és szövegei sem az agressziót tükrözik. Ehhez képest valósággal sokkolóak azok a fotók, amelyek most láttak napvilágot: felszakadt arcbőr, duzzadt száj, mindenütt ömlik a vér, miközben egy bokszoló épp bevisz egy balegyenest az énekesnek.

Mielőtt a tinilányok bánatukban felvágnák az ereiket, gyorsan eláruljuk: mindez csak színjáték, egy fotózás kedvéért, szóval Justinnak kutya baja. A képeket a világhírű divatfotós, Tony Kelly készítette egy magazin számára, bár az egyelőre nem derült ki, hogy pontosan mi a célja az igencsak provokatív fotósorozatnak.

Abban azonban biztosak lehetnek a rajongók, hogy Bieber a jövőben a jól megszokott külsővel jelenik meg úgy a színpadon, mint az utcán: sportos, laza ruhában, baseballsapkával, és természetesen jobbján az elmaradhatatlan szerelmes nő, Selena Gomez. Utóbbival kapcsolatban a sztár elmondta, már feladta azt az elképzelését, hogy igyekeznek a kapcsolatukat nem kiteregetni, hisz mindketten épp eléggé híresek ahhoz, hogy a sajtó elől ne tudjanak semmit eltitkolni.

"Milyen lenne az, hogy te jössz az egyik kocsival, én viszem a másikat, aztán találkozunk a helyszínen, de ott is két külön ajtón megyünk be, aztán visszaülünk az autókba, ahogy James Bond tenné. Te menj be a konyhába, én majd hátulról jövök, és találkozunk az öltözőben, ahol végre láthatjuk egymást? Ennek semmi értelme" - magyarázta Bieber
ma.hu

Nincsenek megjegyzések