Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Botrány a TV2 stúdiójában - Szabotálta a koronát a királynő

Megválasztották Magyarország 2013-as szépségeit a TV2 A Szépségkirálynő című műsorában, ami ezúttal különleges véget ért. Miss World Hungary Rákosi Annamária, Miss Universe Hungary Kárpáti Rebeka, a közönségdíjas és Miss Intercontinental is Kocsis Korinna lett, ő azonban lemondott utóbbi címéről.

Bár sokan jelentkeztek a versenyre, országhatáron belülről és kívülről is, A Szépségkirálynő döntőjébe csak a legszebb tizenhat lány kerülhetett. A megmérettetésre egy hetes felkészítő táborban a szépségszakma legjobbjai készítették fel őket. Sütő Enikő, Rubint Réka és Konkoly Ági gondoskodtak arról, hogy a szépségek a legjobb formájukat hozzák a színpadon.

A lányokat szakmai zsűri pontozta, köztük Michelisz Norbert, Cserháti Tamara, Miss World Hungary 2012, Pordán Petra és Pantl Péter is. A zsűri elnöke pedig Bochkor Gábor volt.

- Szerintem Magyarország legszebb lánya otthon van nálam - utalt kedvesére, Várkonyi Andreára Bochkor Gábor, aki hozzátette: ő először a lány arcát nézi meg, szerinte ez már sokat elárul.

Míg a rádiós az arcot, addig Pantl Péter például azt a lányt kereste, aki a nemzetközi trendeknek is megfelel. Kasza Tibor ezúttal műsorvezetőként beszélgetett a lányokkal: az énekes-fotós Tatár Csilla oldalán köszöntötte a nézőket. A szépségek között volt pénzügyi szakügyintéző, főhadnagy, focista vagy éppen katona feleség, kozmetikus, közgazdász, felszolgáló, mikrobiológus és olyan is, aki gyermekpszichológusnak tanul.

Az élő show Edvin Marton hegedűjátékával kezdődött, miközben megmutatta magát a tizenhat szépség. Először fehér hosszú nadrágban és fekete topban, majd színes koktélruhákban léptek kifutóra, amikor is a hölgyeknek kedvezve, Pál Dénes énekelt. Gáspár Laci is színpadra lépett, majd a nagyestélyis felvonulás alatt Puskás Peti ragadott mikrofont. Később pedig Király Viktor is énekelt.

A lányok közül valaki sorsa a közönség kezében volt. Először a 2013-as közönségdíjast hirdették ki, aki idén Kocsis Korinna lett. A 22 éves lány Sarka Katától vette át nyereményét. Ezután azonban meglepetés következett, ugyanis ő lett Miss Intercontinental is. Ezt az elismerést azonban nem akarta elfogadni a 2009-ben egyébként Miss Earth Hungary-nek választott lány, szerette volna a negyedik legszebbnek továbbadni a koronát, erre azonban nincs lehetőség a szabályok alapján. A Miss Intercontinentalnak járó díjat Miss Earth Hungary 2012, azaz Kocsis Alexandra adta volna át, ám mindenki megdöbbenésére Korinna nemhogy a fejére, még a kezébe sem akarta venni.

Miss Universe Hungary 2013 azonban már örült: Kárpáti Rebeka büszkén vonult végig a kifutón, miután átvette a koronát a tavalyi győztes, Konkoly Ágitól. Miss World Hungary 2013-ban Rákosi Annamária lett, aki Cserháti Tamarától vehette át a koronát. Ezután különleges pillanat következett a műsor történetében, hiszen nem három, hanem csak két királynő, Miss World Hungary és Miss Universe Hungary vonult végig mosolyogva a kifutón, Miss Intercontinental pedig szabotálta a koronát 2013-ban.

A korona mellett egyébként értékes nyereményekre is szert tehettek a királynők. Miss World Hungary nyereményei között volt többek között egy luxuslakás egy éven keresztül egy lakóparkban, 1 millió forint készpénz, 1 millió forint értékű taxiutalvány, egy kétfős, hét éjszakás üdülés Thaiföldön egy négycsillagos szállodában. Miss Universe Hungary nyereményei többek között egymillió forint értékű szoláriumgép és egymillió forint értékű szépészeti kezelés is.

Forrás: Stop.hu