Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Patai Anna és Farkas Zsolti unokatestvérek

Az ének iskolája nyertese Farkas Zsolti és a Megasztár fiatal sztárja Patai Anna unokatestvérek. A sztárvilágban azonban nem csak ők rokonok.

"Anna és Farkas Zsolti harmadik unokatestvérek. Nem annyira közeli rokonok, de természetesen nyomon követik egymás karrierjét. Zsoltika apukája egyébként az én unokatestvérem" - mondta a StoryOnline-nak Patai Anna apukája, Zoltán, aki azt is elárulta, hogy mindkét családban sok a zenész.

"Én is hiszek abban, hogy a tehetség öröklődik. Zsoltin kívül Czene Rudolfra is büszkék vagyunk, aki zongorista és nemrég Kocsis Zoltán vezényelte. Reméljük, hogy még nagyon sok elismert zenész kerül ki a családunkból, hisz nekünk tényleg ez az életünk. Anna is azért dolgozik, hogy minél jobb legyen, most nyáron például Szikora Robi segítségével készül az első lemeze" - mondta a büszke apuka. Anna és Zsolti mellett, Radics Gigi és Oláh Gergő is rokonok.

A szövevényes családi kapcsolatokról korábban a X-Faktor nyertese úgy nyilatkozott,  hogy az énekesnő mellett Gáspár Laci is a családhoz tartozik. Laci pedig nemcsak névrokonságban áll Gáspár  Győzikével, mivel unokatestvérek.
 
Forrás: Story Online