Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Összemelegedett Tolvai Reni és Metzker Viki

Az énekesnő és az egykori playmate egy igazán vadító videoklipet forgatott.

Nehézbombázók - összefogott Tolvai Reni és Metzker Viki. A két szőkeség érzéki klipet forgatott új dalukhoz. Fehér, feszes ruciban simultak egymáshoz egy Király utcai lakásban - írja a Bors. A korábban playmate-ként ismert DJ, Metzker Viki azt mondta: egyszerűen szerelmes lett a Megasztár-győztes hangjába.

"Egy interjún találkoztam először Renivel, ahol olyan jól elbeszélgettünk, hogy néhány hét elteltével már küldött is nekem egy dalt, amit Amerikában vettek fel" - így kezdődött az együttműködésük. A klipforgatás egyébként elég intimre sikerült. "Van benne egy igazán pikáns rész, ahol Renivel testileg is közel kerülünk egymáshoz. A szám arról szól, hogy én DJ vagyok, ő pedig énekesnő, és a klipünkben meg szerettük volna mutatni, miként fér meg egy testben két lélek" - mesélte az ismert DJ. Hát, nem sokáig gondolkozhattak a témán, de itt most nem is az a lényeg.