Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Ők voltak a múlt század sztárjai

Amerika első topmodelljeinek tartják a hajnövesztő szert reklámozó és egyben forgalmazó Sutherland-lányokat, akiket bokáig érő hosszú hajkoronájuk tett híressé és gazdaggá.

Nők ezrei fogadták kitörő rajongással a Sutherland-lányokat, akiket bokáig érő hatalmas hajzuhataguk és a nevükkel fémjelzett csodatevő hajtonik tett híressé a 19. század Amerikájában. Arról, hogy hogyan lettek a lányok a múlt század legszexisebb sztárjai, egy leszármazottjuk és egyben életrajzírójuk, Brandon Stickney rántotta le a leplet - olvasható a DailyMail oldalán.

Forrás: Wikimedia Commons
A Sutherland-lányok

Történt ugyanis, hogy a tiszteletesként ténykedő Sutherland apuka megelégelte a szegénységet, ezért úgy döntött, kamatoztatja lányai, név szerint Sarah, Victoria, Isabella, Grace, Naomi, Mary és Dora zenészi tehetségét. A lányok egy cirkuszhoz szegődtek, ahol "A világ hét legszebb csodája" néven kezdtek fellépni. A furfangos apuka rájött, a közönségre sokkal nagyobb hatást gyakorol lányai hosszú hajzuhataga, mint hangja, ezért úgy döntött, szabadalmaztatja korábban elhunyt felesége hajnövekedést serkentő kencéjét. A hajtonikot a család nevével és lányai hajával fémjelezte, amely hatalmas sikert aratott Amerikában: több mint 3 milliót adtak el belőle szerte az országban.
Forrás: www.angelfire.com
Az üzlet sikere egyben a Sutherland-lányok sikere is volt. Szerepeltek többek között a Cosmopolitan, a The New Yorker és a The New York Times hasábjain, többen Amerika első szupersztárjai közé sorolták őket. A lányoknak apjuk halála után sem volt megélhetési gondjuk. Szülővárosukban, a New York állambeli Cambriában éltek kényelmesen hatalmas 14 szobás kúriájukban. Egy 1938-ban bekövetkezett tűzesetben azonban nemcsak a gyönyörű épület és egyben az összes hajápoló termék és alapanyag égett el, hanem a Sutherland család felvirágoztatott üzlete és hírneve is.