Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Haragszik a Voice egykori énekesnője

Gyurki Beatrix gyakran énekli Adele dalait, s a világsztárhoz hasonlóan kissé telt idomokkal is rendelkezik. A Voice egykori énekese azt vallja: elsősorban nem a külsőségek számítanak, inkább az, hogy a művész őszinte legyen a színpadon, és odaadja az érzéseit a közönségnek - írja a tema.hu.

- Egy adott kornak mindig vannak elvárásai, de nem szabad elfelejteni, hogy bizonyos korokban a rubensi idomokat tartották a legszebbnek. Ha ma azt a kort élnénk, mi lennénk szerencsés helyzetben. Haragszom a médiára és a zeneiparra, mert azt gondolom, az énekeseket elsősorban szakmai alapon kellene megítélni - magyarázta a Heti Témának Gyurki Beatrix, majd hozzátette:

- Egy modellnél fontos lehet, hogy a teste megfeleljen az adott trendeknek, egy sportolónál nem elhanyagolható, hogy mennyire izmos, de egy énekesnél az a fontos, hogy mennyit tud adni magából a közönségnek.

Forrás: Stop.hu