Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Hihetetlen dolgokat művel Zorán

Harminchat éves szólista-pályafutása során először adott ki duettlemezt Sztevanovity Zorán.

– Nagy munka volt, tulajdonképpen az egész nyarat a stúdióban töltöttem, de megérte – foglalta össze a zenész a Blikknek, aki olyan művészekkel énekelt együtt először, mint a world music díva Palya Bea vagy a színésznő Tompos Kátya.

Az örökzöld dalok közül talán a Kusturica-filmekből ismert Ederlezi a legkülönlegesebb, mert ez az első, amelyet Zorán az anyanyelvén, szerbül rögzített, méghozzá a Vajdaságban született Rúzsa Magdolnával.

– Ezt két éve a koncertemen adtuk elő Magdival, és a közönség olyan jól fogadta, hogy úgy éreztem, a lemezről sem hiányozhat – vázolta Zorán. – Az egykori Jugoszláviában az Ederlezi a különféle népek összetartozását jelképezte.

Az is rendhagyó, hogy Zorán első ízben mosolyog lemezborítójának egyik fotóján.

– Ez csak valami tévedés lehetett – nevetett a zenész, aki a feleségét, Hegyi Barbara színművésznőt is most hívta először hangstúdióba. – Erre még csak rá tudtam beszélni, de arról már nehezebb volt meggyőznöm, hogy február 8-án jöjjön fel velem a Budapest Sportaréna színpadára, mert amikor a legutóbbi Aréna-koncertemen a színpadig kísért, azt mondta: frászt kapnék, ha nekem kellene ide felmennem! Persze tudom, hogy mindenféle frász nélkül fogjuk elénekelni a közös dalunkat.
 
Forrás: 168óra