Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Horribilis gázsit kér Puzsér Róbert

Csak akkor bólint rá az RTL Klub bármely felkérésére, ha horribilis gázsit kap, és nem szólnak bele aba, hogy mit beszél - vallja Puzsér Róbert, aki vasárnap visszatért a csatornára.

A Vundersőn és Zuperszexi második adásában kapott szerepet a kritikus - a műsorban mérgesen leordította a két műsorvezetőt, és elmondta, nem hitte volna, hogy lehet bármi rosszabb a tévében, mint Hajdú Péter - írja az origo.hu. A műsor felvétele után Puzsér a következőképp írt a történtekről a közösségi oldalán: ,,Amikor igent mondok az RTL Klub bármely felkérésére, két feltételt minden esetben kikötök: 1. Horribilis gázsit folyósítanak a számlámra. 2. Nem szólnak bele, hogy mit pofázok.

A közel tíz perces kritikámat a Vundersőn és Zuperszexi című szórakoztatónak aligha nevezhető tévéműsorról a szerkesztők sajnos kevesebb, mint két percesre vágták vissza, de abban bízom, hogy így is sikerült valami olyasmit előadnom, ami nem jellemző a hazai televíziózásban. ....Nem tét nélküli és érdektelen ostobaságokon vihogtunk, hanem keményen és frontálisan érvelhettem a minőség és az emberség mellett" - írta a kritikus.

Forrás: Life.hu