Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Nem Győzike a gyerekei apja?

Gáspár Győző beismeri, hogy nemzőképtelen, de azt a leghatározottabban kikéri magának, hogy nem ő lenne két gyerekének az apja. Rosszindulatú rágalom, vagy az év szenzációja?

Gáspár Győzőt elég nehéz meglepni róla szóló kegyetlen pletykával. Mármint azzal, hogy orvosi bizonyítvány van róla, hogy genetikailag alkalmatlan a gyereknemzésre. Méghozzá, így a kíméletlen híresztelés, egy veleszületett rendellenesség alapján. Vagyis, hogy a gyerekei netán...

De miképp lesz egyáltalán téma egy ennyire kényes ügy. Nos, elsődlegesen ő maga hozta fel a témát. Az Édes Élet című műsorban a TV2-n ország-világ megtudhatta, hogy Gáspár Győző sokszoros, agresszív fogyókúrájának következményeként gyakorlatilag nemzőképtelenné vált. Csakhogy akadt, aki ennél is tovább ment, és nem csekély rosszindulattal azt híresztelte, hogy nem a fogyókúra a férfimeddőség igazi oka, hanem egy veleszületett súlyos rendellenesség. Akadt, aki megesküdött rá, hogy magát az orvosi leletet is látta. Aki hallotta a "hírt", persze máris továbbgondolta a dolgot. Atyaég, mondogatták. Szegény Győzike, szegény gyerekek!
 
Forrás: Story Online