Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Boros Lajos megunta Sebestyénék alázását

Úgy tűnik, Boros Lajos végleg megunta, hogy tulajdonképpen szerep nélkül alázza meg Sebestyén Balázs és Vadon János a vasárnaponként futó Vundersőn és Zuperszexiben, ezért a negyedik adásra már nem ő volt a konferanszié.

"Az a baj, hogy a konferanszié funkciója nincs kitalálva, csak odaállítottak valakit bábuként. Az első adásban valóban több kellemetlenség ért, például amikor Balázsék a korommal vagy a betegségemmel viccelődtek. Megalázó volt, de kaptak is utána rendesen hideget. A második adásba azért hívtak meg, hogy elnézést kérjenek tőlem, a harmadik volt a ráadás. Néztem most a vasárnapi adást. Balázs nárcizmusához igazán jól passzol Jani intelligens bunkósága, csak még a műsor nem forrotta ki magát. Vannak ötleteim, hogy hogyan lehetne még jobbá tenni a konferanszié szerepét, meg is írom a szerkesztőknek" – mondta a Blikknek Boros, akivel nem kötött hosszútávú szerződést a produkció, de azért drukkol a műsor sikeréért. Vasárnap már Dombovári István humorista került a helyére, aki élvezte a helyzetet, Boros Lajos pedig visszatér a rádiózáshoz.

Forrás: Csakfoci