Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Jolie és Pitt: 180 fokos fordulat?!

Úgy tűnik, vége a könnyed moziknak Angelina Jolie és Brad Pitt számára - a színészházaspár már csak komoly témákat szeretne érinteni.

Hol vannak már azok az idők, amikor Jolie-t és Pittet az Oceans sorozatról, a Tomb Raider filmekről, vagy épp a Mr. és Mrs. Smith-ről ismertük fel?! A szociálisan érzékeny páros - aki majd féltucat örökbe fogadott gyerkőcöt nevel otthon - már a kamera előtt (és mögött) is igyekszik hátrahagyni a mókát és a kasagást.

Brad Pittet épp a 12 Years a Slave egyik kisebb, de annál meghatározóbb szerepében láthatjuk, míg Angelina Jolie rendezői debütálását is hasonlóan megrázó és érzékeny témában forgatta. Ugyan a boszniai háborút háttérként felhasználó szerelmi történet, a 2011-es In the Land of Blood and Honey nem aratott osztatlan sikert, de tény, hogy elindította a színészőt egy olyan úton, amiből már nincs visszatérés a könnyed limonádék és akcióorgiák világába. Jelenleg pedig az Unbroken című mozin dolgozik, ami egy második világháborús veterán hányattatásainak két és fél éves történetét öleli fel egy japán börtön falai között.

Persze - mint azt egy Brad Pitt egy korábbi interjúban elmondta - mindez nem valami tudatos terv része: "Csak rövid távon gondolkozunk. Úgy megy nálunk, hogy ha valami tetszik, belevágunk!" - nos, mivel jelenleg a Jolie-Pitt páros Hollywood legfelkapottabb duója, megtehetnek bármit... Csak mi, nézők, jól jöjjünk ki a dologból! ;-)

Forrás: Napiász Online