Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Öngyilkosságon gondolkodott Vajna Tímea

Andy Vajna fiatal felesége, amikor rossz passzban van, legszívesebben kilépne mostani életéből.

Timi a Másképpen - Beszélgetések Joshi Bharattal című műsorban vallotta be, még mindig nem tudta feldolgozni a múltbeli sérelmeit. Hiába találta meg a sikeres és gazdag Andy Vajna mellett a boldogságot. Amikor rossz napja van a halál lehetőségén is elgondolkodik.

"Nem félek a haláltól. Valaki görcsösen fél tőle. Már gondoltam rá, hogy milyen lenne egy másik közegbe lépni és hagyni ezt a sok szennyet. Az elmúlt három-négy évben sokszor gondoltam a halálra. Volt, amikor úgy éreztem, hogy elég ebből az életből" - vallotta be Timi Joshi Bharatnak, aki ezután arról faggatta a lányt, most is vannak-e olyan gondolatai, hogy kilépne az életéből. "Valamikor vannak jobb napok, valamikor rosszabbak még most is. Nem akarok önsajnálkozni. Vannak, akik a repülőgépen félnek. Engem ez sosem érdekel, nem kötöm be magam a repülőgépen. Nem félek a haláltól" - mesélte őszintén Tímea.

Az interjúban egyébként szó volt arról is, hogyan szeretett bele a nála 38 évvel idősebb producerbe a fiatal lány, aki elmondta, hogy tetszettek neki Andy filmjei, a férfi mindig kedves volt hozzá és úriemberként viselkedett vele. Andy Vajna korábbi párjával, Dobó Katával egyébként nagyon jóban vannak. A színésznő gyakran jár hozzájuk kislányával. Szó volt arról is, mi történne, ha egy korban inkább Tímeához illő, fiatal és ereje teljében lévő férfi kezdene udvarolni neki. Vajnáné erre csak annyit mondott, hogy lehet, hogy előbb lesz Andy Vajnának valakije, mint neki, ahogy az is elképzelhető, hogy ő előbb hal meg, mint Andy Vajna.

Forrás: Life.hu