Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Vége Csifó Dorina házasságának

2011-ben, mindössze 22 évesen ment férjhez a Barátok közt egykori sztárja, Csifó Dorina. A pár hat éve együttlét és két év házasság után szakított.

"Igen, Viktor elköltözött. Azt mondta, már nem volt boldog így, én meg nem tudtam ellene tenni semmit" - nyilatkozta Dorina a Blikknek. A színésznő így egyedül maradt egyéves kisfiával, Vincével, de már túl van az első sokkon.

"Amikor az embernek egyéves gyereke van, emellett pedig rendben kell tartania a lakást, és a férjét is el kell látnia, akkor valahogy a nő léte háttérbe szorul. Ez történt velem is, de azt gondoltam, ez nem lehet gond. Sajnos nem így lett, egyre többet veszekedtünk, egyre több volt közöttünk a gond, végül annak érdekében, hogy ne fajuljon gyűlölködésig a kapcsolatunk, úgy döntöttünk, hogy Viktor elköltözik" - mesélte szomorúan a Barátok közt sztárja, akinek férje egy albérletben kezd új életet.

Dorina egyelőre még nem tudja, hogyan tovább. A legfontosabbnak azt tartja, hogy kisfia semmiből ne szenvedjen hiányt.

Forrás: Life.hu