Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Az 57 éves Bajor Imre állapotáról egyre aggasztóbb híreket hallani

Véletlenül derült ki Bajornál, hogy nagy a baj. Állítólag borzasztóan fájt a térde, ezért fordult először orvoshoz. Ott azonban alaposan kivizsgálták, ahol kiderült, hogy nagyobb a probléma, mint gondolták. Azóta a színész nem nyilatkozik állapotáról és csak legközelebbi barátaival áll szóba.

Az 57 éves Bajor Imre egészségi állapotáról egyre aggasztóbb híreket hallani. Barátai, kollégái többen is borzasztóan aggódnak érte.

– Szilveszterkor még szerepelt, de fájós térde miatt már csak botra támaszkodva tudott játszani – meséli Bajor Imre egy ismerőse a Kiskegyednek.– Azóta már lábra kéne állnia, de nem hogy nem javult az állapota, most már egyik munkahelyére sem tud bemenni. Lábfájása miatt alaposan kivizsgálták, és állítólag így derült ki, hogy megtámadta őt egy súlyos betegség. Sajnos Imre sosem volt az egészséges élet híve. Most Fülén lakik, és otthonát csak akkor hagyja el, ha kezelésekre viszik a kórházba – mondta a lapnak az informátor.

Farkasházy Tivadar rendszeresen beszél színészbarátjával.

– Nekem ő a legfontosabb ember a Heti Hetesben. Harminc éve a barátom, nemcsak szakmailag jövünk ki jól, hanem emberileg is. Tizenöt éve szemben ül velem a stúdióban, mióta nem jár be, én is csak fél ember vagyok... – mondta elcsukló hangon Teddy.

– Rendszeresen beszélek vele, és a körülményekhez képest jól viseli a megpróbáltatásokat. Kedves, türelmes velem is. Sok mindent tudtam Imréről, de azzal csak most szembesültem, hogy milyen bátor ember! Küzd a fránya betegségével. Nagyon drukkolunk neki! Felesége, Ildikó nagyszerű ember, nagyszerű társ, aki maximálisan vigyáz rá. Nála a legjobb kezekben van a mi Imrénk – nyugtatott meg mindenkit Farkasházy.

Forrás: Új Ász

Nincsenek megjegyzések