Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Nagy Tamás Grande távozik a TV2-től

Kedden szerződést bontott a TV2 és Nagy Tamás Grande, a Jóban Rosszban producere. Szabó Zsófi a jövőben nem fog párjával együtt dolgozni.
 
A szakember 2008. június 1. óta látta el a Jóban Rosszban sorozat executive produceri teendőit, 2013. januárjától pedig a Bűnök és Szerelmek produceri feladataival is őt bízta meg a csatorna, most azonban mégis távozik – áll a TV2 közleményében. Szerelmének, Szabó Zsófinak ezután biztosan nem kell rettegnie, ha esetleg kedvesével szakít, akkor mennie kell a sorozatból.

A Jóban Rosszban kiemelkedő sikereket ért el, a csatorna a jövőben is fontos szerepet szán műsorstruktúrájában a sorozatnak. Nagy Tamás Grande távozása után a sorozat irányítását megbízott producerként Felhős György line-producer veszi át, aki kezdetben rendező-asszisztensként dolgozott, majd 2007. decemberétől a line produceri feladatokat látta el.

Forrás: Life.hu