Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Shakira még sohasem volt ennyire sovány

Shakira még sohasem volt ennyire vékony és szexi. A rajongókat megdöbbentette a változás, pedig párja, Gerard Piqué hiába kérte, hogy maradjon némi hús is a combjain.

Shakira a Latina magazin márciusi címlapján szerepelt. A 37 éves énekesnő legújabb képein jól látszik, mennyire lefogyott, hiába kérte párja, Gerard Piqué, hogy maradjon némi hús is a csontjain. Az énekesnő nem egyszer elmondta már különböző riportokban, a szakmájában mennyire nagy a nyomás, hogy a nők minél vékonyabbak legyenek, ám ő eddig ellen tudott állni ezeknek a kéréseknek.

Úgy tűnik, mostanában engedett a nyomásnak, viszont a rajongói máris kérlelik a neten, hogy hízzon vissza kicsit, mert féltik nőies alakját.

Akik gyönyörködni akarnak egy kicsit az énekesnőben, azok nézzék meg legújabb videóklipjét, amelyet Rihannával közösen készített, és máris hatalmas népszerűségnek örvend. Addig is íme egy kép, hogyan fest jelenleg Shakira.

Forrás: Napiász Online

Nincsenek megjegyzések