Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Tolvai Reni: úgy fogadott minket, mintha sztárok lennénk ott is

Ősz elején újra Amerikába utazik Tolvai Renáta. Korábban már voltak fellépései New Yorkban és Miamiban is. Itt ismerkedett meg egy amerikai sztárproducerrel, akinek nagyon tetszett Reni zenéje. Az énekesnő a Mokkában mesélt arról is, hogy kedvesét az utóbbi időben két tragédia is érte: meghalt szeretett nagymamája, Amerikában élő barátját pedig megkéselték.

"András annyira erős ember, hogy talpra tud állni. Próbál a munkájára, az éneklésre koncentrálni, és nem akarja, hogy lássák rajta, hogy miken megy keresztül" - hangsúlyozta Tolvai Renáta, aki arról is beszélt, hogy gőzerővel dolgozik a nyáron és várják vissza Amerikába.

"Amikor Miamiban felléptem, bemutattak egy híres producernek. Nagyon kedves volt, úgy fogadott minket, mintha sztárok lennénk ott is. Kérte, mutassak neki dalokat, klipeket, amik nagyon tetszettek neki. Amíg a jelenlegi albumomat készítem, addig nem utazhatok, ezért ősz elején fogok visszatérni Amerikába" - meséli a Megasztár győztese, aki nyáron élőzenekaros koncerteket ad, de azért szakít időt arra, hogy párjával, Kállay-Saunders Andrással Krétára utazzanak egy kis nyaralásra.

Forrás: Sztárklikk