Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Tovább húzódik Kállay-Saunders ügye – az is kiderült, miért

Kállay-Saunders tolmácsot kért a rendőrségen verekedős ügyében. A sok fordítás rengeteg időt elvisz, a nyomozás még csak a szembesítésnél tart.

Mintha leállt volna a nyomozás: legközelebb augusztus végén lesz Kállay- Saunders András ügyében a következő szembesítés, méghozzá megvert nigériai barátjával – tudta meg a Bors. Ahogy a Life.hu is megírta, az Eurovíziós dalfesztiválon hazánkat képviselő énekes tavaly májusban a Hajógyári-szigeten szórakozott barátnőjével, Tolvai Renivel és barátaikkal, amikor összeszólalkoztak egy másik társasággal. Ennek az lett a vége, hogy a másik fél – egy testvérpár – kórházba került, egyikük súlyos, másikuk könnyebb sérülésekkel. Kállay szerint önvédelem volt.

„Valóban nem fejeződtek be egyelőre a szembesítések, amelyek angol nyelvű tolmáccsal zajlanak, a mi kérésünkre. Andrásnak ugyanis problémái vannak a szakszavakkal" – nyilatkozta a lapnak dr. Magyar György ügyvéd, aki hozzátette, egy fiatal hölgy tolmácsol védencének, de nemcsak neki, hanem a nigériai származású barátjának is. Sok idő megy el a fordításokra, épp ezért húzódik az ügy, ráadásul nyári szabadságolások vannak, András is turnézik. Időpontokat kell egyeztetni" – magyarázta a jogász.

Ahogy megírtuk, egy szembesítés már megtörtént, két-három van még vissza.

Kállay-Saunders idejéből az is sokat elvehet, ha az amerikai nyomozók is kihallgatják őt egy másik ügyben. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Andrást megdöbbentette a hír, miszerint Miamiban élő barátját halálra késelték.

Forrás: Life.hu