Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Voksán Virág: nem tervezek újabb műtétet

Voksán Virág számára csak ugródeszka volt, hogy nyuszilányként indult. Ma már világszerte ismert lemezlovas DJ Flower néven.

"Kamaszként ismertem fel, hogy átlagon felüli a szexuális kisugárzásom. Nagyon sok szép lány van, de kisugárzása annál kevesebbnek. Pedig fontos, hogy ha belenézünk valakinek a szemébe, milyen energiákat közvetít. Egy DJ-nek létkérdés az erős kisugárzás, mert több ezer ember előtt lép fel. Nem csak a zenéjével, de a testbeszédével is érzelmeket, hangulatokat közvetít a közönség felé. Arra is mindig törekedtem, hogy a külsőmet olyan esztétikai fokra emeljem, ami segít az érvényesülésben és a céljaim megvalósításában" - mondja a Kiskegyednek Voksán Virág, akinek csak a melle és a szája esett át szépészeti beavatkozáson.

"Nem tervezek újabb műtétet, legfeljebb ha szülés után a szoptatás miatt megereszkedne a mellem, azt korrigáltatnám, ha szükséges lenne. Magyarországon nagyon előítéletesek az emberek, a külső alapján ítélnek - főleg irigységből. Tudtam, hogy ha elkezdem a zenélést vagy bármi mást, ki kell tűnnöm a tömegből, mert nem elég az angol nyelven megszerzett marketing- és üzleti kommunikáció diplomám és a nyelvtudásom. Kellett, hogy címlapokról ismerjék a nevemet és felfigyeljenek rám" - hangsúlyozza a harminc évesen világszerte ismert lemezlovas, Voksán Virág.

Forrás: Sztárklikk