Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Magas édesapjára ütött Ördög Nóra kisfia, Vencel

A nemrég második gyermekét, Nánási Vencelt világra hozó tévést a TV2 reggeli műsorában telefonon érték utol, ahol a kicsi érkezéséről mesélt.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, augusztus 3-án megszületett Ördög Nóra és Nánási Pál második gyermeke, Nánási Vencel, akiről már meg is csodálhattuk az első fotót. A kisfiú 3350 grammal és 57 centivel jött világra, vagyis minden jel szerint magas édesapjára, Nánási Pálra ütött. A TV2-höz igazoló Nóri telefonon jelentkezett be a Mokkában. Azt mondta: a szülés nagyon gyorsan lezajlott, egy órával a kórházba érkezés után már a kezében tarthatta Vencelt. "Elképesztő, hihetetlen, csodálatos", hogy most már kétgyermekes család vagyunk" – lelkendezett. A Mokka műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa, mint több éve gyakorló kétgyermekes anya, "megnyugtatta" Nórit, a java csak most jön.

Elárulta azt is, első gyermekük, Mici is meglátogatta már Vencelt. Azt, hogy hogyan reagált Mici a kistestvér érkezésére, az alábbi videóból megtudhatod:


Forrás: Life.hu