Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

A bőrdzseki mindenhez passzol - válogass kedvedre!

A bőrdzseki az ősz egyik alapdarabja: viselheted farmer-póló szetthez vagy szuperelegáns összeállításhoz, mindenképp nagyon stílusos leszel. A kínálat igen széles - válogass ízlésed és pénztárcád szerint!

Fekete bőr - nem csak vagány csajoknak

Lehet szegecses, egyszerű vagy cipzárokkal díszített, egy jó fekete bőrdzseki nagyon stílusos tud lenni. Gyakorlatilag mindennel kombinálhatod - itt meg is mutattuk már, mennyire feldob például egy romantikus szettet is.

Barna bőr - mindenkinek jól áll!

A barnának millió árnyalata van, és nem olyan komor, mint például a fekete. Egy barna bőrdzseki tökéletes a farmer-bakancs szetthez, vagy egy bájos kötött ruhához is. Viselheted barna és bordó lábbelikkel, feketével azonban inkább ne kombináld!

Kísérletező kedvűeknek

Ha te valami mást szeretnél, mint a többség, és a ruhatáradba is beillesztheted, akkor bátran válassz egy klasszikustól eltérő színű bőrdzsekit. A hófehér ugyan nagyon kényes, de különleges, a bordó és a zöld könnyen kombinálható, a kék pedig stílusos a megfelelő árnyalatban. A rikító darabokat azonban próbáld mellőzni - a bőr és az élénk szín nem túl jó párosítás.

Forrás: Life.hu

Nincsenek megjegyzések