Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Szabó Zsófia tahósága az eget verdesi

A Celeb vagyok, ments ki innen dél-afrikai táborában tíz celeb két hétig össze van zárva.


Tíz reflektorhoz szokott ember, ami önmagában is problémaforrás lehet, hiszen egyenrangúként, a humorérzék elvesztése nélkül egy kellemes esti műsort varázsolhatnának a nézőknek az itt szereplő ismert emberek. A rivalizálás szinte már velejárója egy ilyen műsornak, de mint látható, itt a kiváltságosok közt is kiváltságosnak érezheti magát Szabó Zsófi, legalább is a megszólalásai erre utalnak.

80% alkoholtartalmú italt kaptak a celebek, hogy üvegezős: felesz, vagy mersz játékot játszhattak. Sokáig nem tartott a vidám játék, amikor is Gáspár Laci tehette fel a kérdést Szabó Zsófinak, akire korábban Aurelio is azt mondta, hogy hányni tudna a viselkedésétől. A kérdés az alábbi volt: “Tud -e Berki, vagy csak a szája nagy?” -utalt Laci Szabó Zsófi korábbi kedvesére. Zsófi értetlenkedve kérdezett vissza: “Nincs tárgy a mondatodban. Tud -e mit?” “Igazi férfi -e a Berki?” -pontosította Gáspár Laci a kérdést. Zsófi tovább értetlenkedett: “Erre azt lehet válaszolni, hogy nem értem a kérdést.” -mondta a művésznő. “Milyen az ágyban a Berki?” -segített pontosítani Madár. Zsófi lépni szeretett volna tovább, mint mondta, mindjárt haza is megy, de inkább Gáspár Lacinak szegezte a kérdést: “Voltak az életed során drogproblémáid?” “Nem voltak!” -vágta rá Gáspár Laci, akiről korábban a bulvárlapok írtak hasonló témában cikkeket. A civakodásnak Madár szeretett volna véget vetni, végül Bódi Sylvi folytatta az üvegezős játékot. “Ha most lehetnél a világban, kivel lennél, hol és mit csinálnál? Szeretnék egy egyenes választ rá!” -mondta Szilvi, de a felpaprikázott Gáspár Laci közbevágott: “Egyenes válasz nem lesz!”

És ekkor jött a dühkitörés: “Rettenetesen idegesítesz, aki nem bírja, az ne igyon. Itt mindenkit halálosan idegesítesz. Nem azért jöttem, hogy neked asszisztáljak. Nekem ez a színvonal nem tetszik. Aki nem tud rendesen beszélni, csak izélni, azt lenézem. Annyira primitíven viselkedsz, hogy én nem szeretnék ebben részt venni.” És a végén azzal zárta a kirohanását: “Le kell alacsonyodnom egy szintre Aurelionál és nálad.“

Forrás: Fullánk

Nincsenek megjegyzések