Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Életveszélyesen megfenyegették Varga Viktort

Amióta az énekes a SuperTV2-n, Kasza Tibor műsorában fejére tette a Szent Korona másolatát, majd később a nadrágját is letolta, folyamatosan támadják, sőt, naponta életveszélyesen megfenyegetik, írja a Blikk.


„Nagyon szomorú vagyok, hogy mindenki félreértett. Úgy érzem, most az emberek rám zúdítják a fájdalmukat, és engem dobálnak sárral. A saját eszközömmel, a művészettel s a meztelen valómmal szerettem volna reflektálni az eseményekre, de úgy látszik, ez sokaknak nem jött át" – nyilatkozta a lapnak Varga Viktor, akinek még egy barcsi fellépését is lefújták emiatt.

„Folyamatosan kapom az üzeneteket, amelyek közül a legtöbb gyalázkodó. Nem egy olyan volt, hogy életveszélyesen megfenyegettek, és azt írták, hogy az életemre törnek. Pedig nem az emberek ellen vagyok, hanem mellettük! Szeretném, ha ezt megértenék!" - folytatta az énekes, aki már nagyon bánja a performanszt.

Forrás: Velvet.hu

Nincsenek megjegyzések