Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Társkeresőn keres szerelmet a nőverő Curtis

Állítólag nem csak a szexre utazik a rapper, hanem valódi szerelemre ácsingózik, mégis olyan társkeresőn találtak rá, ahol az emberek (elsősorban) szexpartnert keresnek.


Ahogy a Life.hu is megírta, Curtis véresre verte exmenyasszonya arcát és bár a barátnő megbocsájtott neki, a kapcsolatuk zátonyra futott. Ezért most a rapper társkeresőn próbálkozik – írja a Bors.

„Sajnos kapcsolatfüggő vagyok, nagyon rosszul érzem magam egyedül. Betti óta nem találtam olyan lányt, aki igazán a társam lehetne, pedig nagyon vágyom arra, hogy valakivel megoszthassam az életem és az otthonom" – mesélte Curtis, aki nem tart attól, hogy csak népszerűsége miatt randiznának vele a lányok.

„Nem félek, hogy valaki csak azért ismerkedik meg velem, mert híres ember vagyok. Ha mégis így lesz, azt gyorsan ki tudom már szűrni. Akkor pedig mehet az illető" – árulta el a zenész, aki hozzátette, hogy ugyan még csak egy hete regisztrált az oldalra, vasárnap már találkozik is egy telefonon felcsípett, csinos lánnyal.

Forrás: Life.hu

Nincsenek megjegyzések