Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Mellvillantások és homokóra alakok az Oscaron

A 2015-ös Oscar-díjkiosztón kevés volt a nagy mellényúlás, káprázatos szerkó annál több. Jennifer Lopez dekoltázsa a köldökéig ért, Keira Knightley ruhájára franciául firkáltak, Emma Stone egy mocsárban is el tudott volna bújni, Dakota Johnson és a darázsderekú Rosamund Pike vörösben pompázott, Scarlett Johansson frizurája pedig Miley Cyrus előtt tisztelgett.


Margot Robbie

Ezt klasszul kitalálták: ízig-vérig öreges, ódivatúra szabott ruha, vagány frizurával és flegma arccal. Mennyivel izgalmasabban néz ki, mint valami uncsi rózsaszín báliruhában, éteri mosollyal!


Reese Witherspoon

Az egész díjszezont ilyen testresimuló sellőrucikban turnézta végig. Érthető, hiszen látszik, milyen elképesztő természeteséggel lehet ezekben mozogni.


Jessica Chastain

Mi történt itt? Ez az ejtett szabás nagyjából húsz éve számított érdekesnek, és a magasított talp felett is eljárt az idő.


Keira Knightley

Egy újabb csoda a Chanel kismama-kollekciójából. Karl Lagerfeld valószínűleg így bünteti azokat a vékony nőket, akiknek van képük állapotosnak lenni.


Marion Cotillard

Oh, a franciák! Nem feszül, nem szorít, nincs derékig kivágva, nyáriruhához való anyagból szabták és könnyed, mint a tavaszi párizsi szellő.


Gwyneth Paltrow

Az utóbbi években teljes nyugalommal jár a díjátadókra, hiszen díjesélyes alakítást rég nem tett le az asztalra, ruhaválasztásai pedig mindig tökéletesek. Pont, ahogy most: aszimmetrikus szabás, óriási virág, letisztult modernség.


Dakota Johnson

Vörös ruha az első Oscar-átadóra? Tényleg? Ráadásul amíg ettől a csökött frufrutól meg nem szabadul, lehetetlen komolyan venni.


Scarlett Johansson

Ha egy ruha csak annyit tud, hogy egy gyönyörű, szoborszerű alakot megmutat, akkor az a ruha nem tud eleget, ugyanis Scarlett csodás formái egy farmer-póló öszeállításban is csodásak, ez a ruha Scarlett nélkül viszont semmit nem ér.


Laura Dern

Egy ideje nagyon menők a páncélszerű estélyik: ez itt különösen élethűre sikerült.


Lupita Nyong'o

Már annyira megszoktuk, hogy mindig valami izgalmassal és szokatlannal áll elő a vörös szőnyegen, hogy most picit lelombozó, hogy fehér estélyije csak egy a tucat fehér estélyi közül. Persze annak azért elég klassz ezzel a sok gyönggyel.


Nicole Kidman

Érthetetlen választás. Milyenek lehettek azok a ruhák, amelyeket ez kiütött? Szépek és előnyös színűek?


Naomi Watts

Vagány, de elegáns, szexis, de nem ízléstelen. Látszik, hogy nem feszengett egész este.


Jennifer Lopez

Mai rohanó, változó világunkban már csak egy biztos pont van: ha díjádató és Jennifer Lopez, akkor köldökig érő dekoltázs.


Zoe Saldana

Egy üzenet Jennifer Lopeznek: pont elég ennyi egy dekoltázsból. És egy másik Nicole Kidmannek: ilyen, amikor a bőr színét csodásan kiemeli a ruha árnyalata.


Felicity Jones

Szerencse, hogy vége a díjszezonnak. Jó volt, szép volt, de éppen ideje, hogy elfelejtse ezt királykisasszony-mániát.


Rosamund Pike

Darázsderékban senki sem vetekedhetett vele idén. A két oldalsó betét lehet, hogy optikailag tovább vékonyítja a derekat (ha ez egyáltalán lehetséges), viszont nélkülük szebb lenne az összhatás.


Emma Stone

Biztos sokaknak nem tetszik, pedig ez az egyik olyan ruha, amelyre biztosan emlékezni fogunk ebből a felhozatalból. Klassz, retrós szabásvonal és valószerűtlen, különös szín, ami istenien kiemeli a vörös hajat.



Chloe Grace Moretz

Hát itt valami nagyon el lett szabva. Félő, egész este zsebre rakott kézzel tartotta azt a fűzőt.


Anna Kendrick

Bűbájos arc, aprócska termet, vattacukor színű ruha. Legszívesebben óvatosan zsebre dugná az ember, nehogy összetörjön.


Lorelei Linklater

Láttunk már a vörös szőnyegen sok fantáziátlan, előnytelen, unalmas, semmitmondó, túl szende vagy túl kihívó ruhát, de konkrétan csúnyát most először.


Jennifer Aniston

Tőle hiába várunk merészséget vagy különlegességet: hozza a megszokott bombaformáját, egy olyan nem túl érdekes ruhában, amiben jól érzi magát.


Nincsenek megjegyzések