Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Tatár Csilla és Demcsák Zsuzsa nyilvánosan kikelt a bulvársajtó ellen

Tatár Csillánál civil szerelme képének engedély nélküli leközlése, Demcsák Zsuzsánál pedig az verte ki a biztosítékot, hogy gyermekeit használta fel egy bulvárlap az olvasottság növelésére - írja az eletforma


“Gyalázat, amit a bulvársajtó művel. Én “elvileg” kibírom, de a gyerekeimmel ne tegyék ezt! A gyerekeim nagyon jól vannak és szeretetburokban tartom, tartjuk őket. Volt férjem sorra járta a bulvársajtót, s féktelen indulatában aljas módon megrágalmazott, becsületemben, női mivoltomban megsértett, s ezt a bulvársajtó néhány képviselője készségesen a nagy nyilvánosság elé tárta. A bulvársajtó már egymással csatázik az egyre negatívabb információk megszerzésében, s ezért minden etikátlanságra és törvénytelenségre képes. Nem nézi, hogy ezzel egy embert, engem és a gyerekeimet tesz tönkre egy életre.

A hiteles információkon alapuló tájékoztatás ideje rég lejárt. Már ölni is képesek az olvasottságért. Az én nyilatkozataim nekik nem voltak elégé negatívak, nem volt bennük soha mocskolódás, soha semmi konkrétumot nem mondtam. Az a tárgyalóterembe való. De a volt férjem nem ilyen elegáns. Aljas módszerei és hazugságai, gyalázásai jobban tetszettek nekik. A legnagyobb bulvár magazin a nagy versenyben nem átallotta gyermekeimet kitenni a címlapra, képmásukkal visszaélni, hogy az egész ország sajnálja őket, mennyit szenvedhetnek.

Egy megbeszélt, ellenőrzött interjú után – amelyben nyilván semmi szaftos pletykát nem mondtam el és ez kevés volt nekik – ez jelenik meg és úgy tálalják mindezt, mintha én és az édesanyám is nyilatkoztunk volna. Igen, nyilatkoztunk. Higgadtan, normálisan, kedvesen, de ez nem volt elég. Pedig ez volt a megbeszélt interjú, majd lapzárta után értesültünk arról, hogy más lesz a körítés, mert az szaftosabb. Ehhez pedig a mi határozott tiltásunk ellenére is felhasználták a velünk teljesen más témában készített interjút. Átvertek és kihasználtak minket! Ez már mindennek az alja!

Tatár Csillánál is betelt a pohár

“Őszintén nem vagyok híve annak, hogy a sajtónak a facebook oldalamon keresztül üzengessek, de ami történt, azt nem tudom szó nélkül hagyni, mert mind az újságírói etikát, mind pedig az emberi tényezőket figyelmbe véve elfogadhatatlan az, amivel most szembesültem! Tény, hogy válok, mint ahogy az is tény, hogy van egy új kapcsolatom. Igen, boldog vagyok és igen, szeretem azt az embert, aki mellettem van. Ez nem volt titok eddig sem. Bármikor, amikor egy újságíró kolléga a magánéletem felől érdeklődött, egyetlen egy dolgot, határozottan kértem. Mégpedig azt, hogy tartsák tiszteletben, hogy a párom civil és az is szeretne maradni. Ezen kérésemet, eddig MINDENKI tisztességesen elfogadta. Balázs nem közszereplő és egyáltalán nem szerette volna az újságokban látni a fotóját, a magánéletünkkel kapcsolatos témában.

Ehhez képest ma tudomásomra jutott, hogy a Story magazin, határozott kérésem és tiltásom ellenére, a Szerelmemről levadászott egy képet a netről. Megbíztam valakiben, akit a barátomnak hittem, akinek interjút adtam, akinek meséltem a boldogságomról, de ő visszaélt a bizalmammal. Nagy lecke volt… Nincs semmi titkolni valónk, de ha egyszer úgy döntünk, hogy megmutatjuk magunkat, az akkor legyen a mi döntésünk, ne pedig egy vállalhatatlan újságírói manipuláció eredménye. Óriási csalódás ez nekem, mind emberileg, mind szakmailag. És az is biztos, hogy önszántamból soha többé nem szeretnék a Story magazinban szerepelni és interjút sem kívánok soha többé adni nekik! Ezúton pedig köszönöm a Blikknek és Borsnak és két újságírójuknak Kolontár Krisztiánnak és Földvári Zsófinak, valamint feletteseiknek, hogy ők mindvégig tisztességesek tudtak maradni. Ez, ami most történt, velük szemben is rendkívül inkorrekt volt.

Természetesen ma minden kiadóhoz megy az ügyvédi levél, hogy Balázs továbbra sem járul hozzá ahhoz, hogy az újságok a fotóját megjelentessék a magánéletünkel összefüggésben. Az üggyel kapcsolatosan pedig, minden szükséges jogi lépést megteszünk.” – írta Facebbok oldalán Tatár Csilla

Sok más közszereplő nevében írom ezeket a sorokat! Sok más történetet végighallgatva. Sok más átejtést, hitegetést, zsarolást, félelemben tartást figyelembe véve. Mert mi (közszereplők) félünk, hogy bántanak minket, hogy rosszat írnak rólunk és inkább akkor mondunk valamit? Az újságíró viszont nem tartja be az adott szavát??? Tisztelem azokat, akik az újságíró etikát és alapvető emberi normákat figyelembe veszik. Fel tudnám őket sorolni, de legalább ugyanolyan hosszú lenne a sor, mint a túloldalt. Nektek, köszönöm!”

Mint ahogyan az elmúlt lapokban a sajtó megírta, Demcsák Zsuzsa férjét múlt héten első fokon felmentették a súlyos testi sértés kísérlete, a rongálás és a lopás vádja alól, amit az Ügyészség közvádas eljárásban emelt ellene, másfél évi rendőrségi nyomozás és megalapozott bizonyítékok birtokában. A bulvársajtót a volt férj a bíróság folyosóján diadalittasan tájékoztatta arról, hogy lehet, hogy még a két gyereket is el fogja venni tőle.

Demcsák Zsuzsa, aki a családon belüli erőszak problémáját saját példája okán, keresztül felvállalta, közzétette a megvert arcáról készült fotót, ami bejárta az egész sajtót, s igen sok embert késztetett arra, hogy szembesüljenek azzal, vajon  mi a különbség a “kis pofon” és a halálra verés között a hazai bírósági ítélkezés gyakorlatában.  Az Ügyészség három napos gondolkodási idő után úgy határozott, hogy mindhárom vádpontban fenntartja a vádat, tehát a per folytatódik tovább másodfokon.

A volt férj, mint azt már megtette az elmúlt évben kétszer is, elárasztotta a bulvársajtót Demcsák Zsuzsa nyílt rágalmazásával, közölte, hogy több pontban feljelentette, s az újságok azonnal találgatni kezdték, hány évet kaphat Demcsák Zsuzsa, ha a szóban elmondott vádak majd igaznak bizonyulnak. Majd körbejárta a sajtót, s amely lap szóba állt vele, mocskolta a volt feleségét, arra hivatkozva, hogy mindent bizonyítani tud. Néhány újság hiteles bizonyítékok nélkül a dühös férfi szavait, rágalmazását, gyerekei anyjának mocskolását leközölték. A legnagyobb bulvár heti magazin pedig a címlapra kirakta Demcsák Zsuzsa gyerekeit is, a címaláírásokban sugallva azt, hogy mennyire szomorúak és sajnálni kell őket.

Mint Demcsák Zsuzsától ebben az írásában megtudtuk, ez már kiverte nála a biztosítékot.  Gyerekekkel manipulálni a közvéleményt az olvasottság növeléséért, a bulvársajtó verseny megnyerése érdekében? S tenni ezt úgy, hogy egész más volt az egyeztetett interjú tartalma, s a megjelentetett írást ugyan átküldték egyeztetésre a megjelenés előtt, de a cikk azonnali letiltását figyelmen kívül hagyták.

Forrás: Életforma.hu

Nincsenek megjegyzések