Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

A férfiak és a nők kedvenc állata

Egy friss felmérés szerint a féfiak és a nők távolról sem ugyanazokért az állatokért rajonganak. Míg az urak a bizarabb megjelenésű ragadozókat, a nők az édes kis pihepuha apróságokat szeretik a leginkább, írja a marmalade.hu.


A férfiak a homárokat, az aligátorokat és a tüskés pikókat szeretik (a hölgyek kedvéért eláruljuk, hogy ez utóbbi egy halfajta), a nők viszont a cicákért, pónikért és a miniatűr malackákért vannak teljesen odáig. A háziállatként tartott kedvencek, mint a kutya, illetve az olyan egzotikus lények, mint a tigris és az elefánt igazán szerencsésnek tarthatják magukat, hiszen esetükben nem oszlik meg nem szerint rajongóik tábora.

A felmérést végző YouGov szerint azonban az összes közhely, amit az állatokért való bolondulásunkról gondoltunk eddig, való igazak! A több, mint 190.000 emberrel készített kutatásból arra is fény derül, hogy a férfiak valóban többnyire az erőteljes, furcsa, hagyományos értelemben véve egyáltalán nem cuki állatokat értékelik a legtöbbre. Kedvenceik listáján így az első helyek egyikét foglalja el a lábatlan gyík, a folyami rák, a cápa és a hangya. A nők viszont az olyan ölelgetnivaló cukiságokra buknak, akiknek már a neve hallatán is mosolyra húzódik a száj, mint a tengerimalac, a panda maci, a csincsilla vagy a süni. Sőt, mi több, a női kedvencek közül a pillangót és a pingvint leszámítva mindegyik emlős.

És neked mi a kedvenc állatod?

Forrás: Marmalade.hu

Nincsenek megjegyzések