Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Dukai Regina már jól van

Dukai Regina túltette magát a csalódáson. Az énekesnő Feczesin Róberttel való szakítása után a munkába temetkezett, de fél év elteltével most már újra a régi és mindenkinek azt üzeni, köszöni szépen, jól van - írja a stop.


Regina négy év után szakított futballista kedvesével. Az énekesnőt valószínűleg nagyon megviselte, hogy véget ért a szerelem, ugyanis eleinte minden nyilatkozattól elzárkózott. Mára azonban élete visszatért a régi kerékvágásba, és újra teljes erőbedobással dolgozik.

"A családom nagyon nagy segítség. Ők figyelmeztetnek, ha túlpörgök, és kérik, hogy menjek haza. Apukám ritkán szól, de ha igen, akkor tudom, hogy azt komolyan kell venni" - mondja nevetve Dukai Regina, aki a napokban forgatta legújabb dalának videoklipjét, amelyet VV Bécivel, azaz Young G-vel közösen ad elő. A Benn a házban című szám szövege nem üres frázisok, jól hangzó közhelyek egyvelege, Béciék a rapalapokra mondanivalót is írtak.

"Mi megbeszéltük nagyjából, hogy miről fog szólni, mert egymásnak beszólógatós dalról van szó. Béciék megírták a szöveget, amin egy kicsit megdöbbentem, mert nem erre készültem. De sokszor beszélgettünk arról a fellépések alkalmával, hogy nagyon sok leányzó úgy gondolja, ha kipakolja magát, kisminkeli magát, akkor a fiúk majd jobban felfigyelnek rá, szerintem nem ez a módja, hogy párt találjanak maguknak. A Béci a kisördögöt képviseli, én pedig azt, aki próbálja a lányt észre téríteni, hogy nem feltétlenül ez a megoldás" - értelmezi az új klip szövegét Dukai Regina, aki az életmódjával is példát szeretne mutatni a rajongóinak.

Gyakran fordulnak hozzá különböző kérdésekkel, amikre készséggel válaszol, bármiről is legyen szó.

"Egyre több fiatalabb lányt látok a diszkóban. Úgy néznek ki, úgy öltözködnek, ami nem feltétlenül odavaló, korukhoz illő és méltó, ezért én az öltözködésemben is azt próbálom sugallni, hogy nem feltétlenül a szűk, a nagyon cuppanós, a nagyon kirakós ruha az, ami mutatós" - hangsúlyozza Dukai Regina, aki úgy érzi, hogy felelősséggel tartozik a rajongói felé.

Az énekesnő talán a rajongók szeretetéből is erőt merített, amikor a szakítás után összetört a szíve. Ma már azonban újra a régi, bombaformában van, és megállás nélkül dolgozik.

Forrás: Stop.hu

Nincsenek megjegyzések