Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Elton John beszólt a divatdiktátornak

A Dolce & Gabbana divatcég bojkottjára szólítja fel rajongóit Elton John, aki tűrhetetlennek tartja azt, ahogyan a tervezőpáros a mesterséges megtermékenyítés segítségével született gyermekekről beszélt az olasz Panorama magazinnak - írja a nol.


Domenico Dolce a béranyák mellett az önállóan gyereket vállalókat és a homoszexuális szülőket is megsértette: szerinte az effajta eljárások eredményeként „szintetikus gyerekek" születnek, akikhez csupán kölcsönzik az anyaméhet, a spermát pedig katalógusból választják. A dizájner szerint a pszichiáterek nincsenek felkészülve arra, hogy szembenézzenek „e kísérletezgetés" következményeivel. Elton John két béranyától született gyermeket nevel férjével, David Furnishsel. „Hogy merészelitek mesterségesnek nevezni az én gyönyörű gyermekeimet?" – fakadt ki az Instagramon.Tavaly decemberben egybekelt Sir Elton John és a vele több mint két évtizede együtt élő partnere, David Furnish brit-kanadai filmproducer.

Stefano Gabbana elnézést kért, ám ez csak olaj volt a tűzre, mert a dizájner azt hangsúlyozta: ő a konzervatív Szicília szigetén nőtt fel, ezért a hagyományos családban hisz, amelyet véleménye szerint egy fér? és egy nő alkot. Elton John válaszul azt írta: „Szégyelljétek magatokat, hogy ujjal mutogattok a mesterséges megtermékenyítés intézményére, amely szerelmes emberek tömegei – homo- és heteroszexuálisok – számára teszi lehetővé, hogy valóra válthassák legszebb álmukat, és gyermekük születhessen!" Az énekes bojkottjához csatlakozott Victoria Beckham, Ricky Martin és Courtney Love is.

Forrás: nol.hu

Nincsenek megjegyzések