Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Mellrákkal küzd Kertész Imre felesége

A 72 éves Kertész Magdánál 14 év után alakult ki újra a betegség, de nem adja fel a harcot- írja a life.


Kertész Magdát tavaly operálták mellrákkal, de már nem először. Nobel-díjas írónk feleségénél hosszú idő elteltével, 14 év után alakult ki újra a betegség, így jelenleg is gyógyszeres kemoterápiás kezelést kap állandó kontroll alatt a Szent László Kórház onkológiáján - tájékoztat a Blikk. Mint ismeretes, Kertész Imre is beteg, évek óta Parkinson-kórral küzd...

"Mivel a férjemmel együtt komoly, gyógyíthatatlan betegséggel élünk, sokat beszélünk a halálról is. Felkészülni igazán nem lehet erre, pedig ez a természet rendje. Ugyanakkor azt is hiszem, hogy az élet tele van csodákkal és szerencsével, a végén pedig valahogy minden a helyére kerül.

A férjemnek van egy mondása: minden élet teljes, akármeddig élünk. Mindketten sok nehézségen és szenvedésen mentünk keresztül, de ha listát készítenénk a jó és rossz dolgokról, biztos vagyok abban, hogy a jó oldal sokkal hosszabb lenne. Tény, hogy nem könnyű terápiákra járni, gyógyszereken élni, de úgy döntöttem, hogy felveszem a küzdelmet. Sőt ezzel az elhatározásommal úgy érzem, a hozzám hasonló betegeknek is erőt adok. Tudom, hogy halálos ellenséggel állok szemben, de megértettem, hogy ha én is így akarom, gazdagodik bennem az élet" - idézi a lap az író feleségét.

Forrás: Life.hu

Nincsenek megjegyzések