Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Harrison Ford felesége bekeményített

A 72 éves színész egyik legkedvesebb hobbija a repülés, amelyet családja egyáltalán nem néz jó szemmel. Kiváltképp a múlt héten történt balesete után  -írja a life.


Harrison Fordot múlt héten szállították súlyos sérülésekkel a Los Angeles-i UCLA kórházba, miután kisrepülőgépe műszaki hiba miatt egy golfpályára zuhant.

A 72 éves színészt, akinek a szerencsétlenség következtében a medencéje és a bokája is eltörött, a The Mirror értesülései szerint felesége, Calista Flockhart arra figyelmeztette: ideje felhagynia ezzel a veszélyes hobbijával. „Calista nagyon feldúlt. Nemcsak ő aggódik a veszélyes hobbija miatt, hanem a gyerekei is" – mondta a sztárpár egyik közeli barátja a lapnak.

A Csillagok háborúja színészét kolléganője, Carrie Fisher is arra kérte, balesetét követően egy kis időre hagyjon fel a repüléssel: „Vezethetek legközelebb?" – üzente a lábadozó színésznek a People magazinon keresztül.

Forrás: Life.hu

Nincsenek megjegyzések